Fotball

Når det gjelder kunstgress til fotball og ballbinger har vi flere produkter å velge blant. Vi har levert kunstgress til ballbinger siden oppstarten i 2007, og vi har god erfaring på både produkter og montering.

Kunstgressmarkedet er i endring og det tidligere foretrukne SBR-gummi innfyllsmaterialet ser nå ut til å ha fått sterke konkurrenter i form av andre typer innfyllsmaterialer, men også fra sportsgress som ikke trenger gummi-innfyll. Vårt mål er at du skal finne det produktet du trenger hos oss, og om du ikke er sikker på hva du trenger så skal vi gi deg rettledning og hjelpe deg på din vei.

Dersom ballbingen skal benyttes til andre aktiviteter enn fotball, som f.eks basket, håndball, landhockey og eventuelt islegging om vinteren, anbefaler vi å legge et sandfylt kunstgress. Sandfylt kunstgress gir god verdi for pengene

Skal kunstgresset benyttes til fotball, anbefaler vi et 2-lags innfyll system hvor man legger sand i bunn og gummi eller GEO som øverste lag.

Vi tilbyr i tillegg kunstgress som ikke trenger gummi-innfyll. Her er kunstgresset er sydd mye tettere og består av et lag med krøllfiber i bunn som erstatter behovet for gummikuler.

Toppfotball, kunstgress til fotball på toppnivå - Safeplay

Toppfotball

Kunstgress breddefotball Safeplay ballbinge

Breddefotball