Kunstgress til hagen

Safeplay er Norges ledende leverandør av kunstgress til privat bruk

Safeplays ansatte har over 15 års erfaring med kunstgress. I løpet av disse årene har vi knyttet til oss flere av verdens ledende produsenter av kunstgress. Dette gjør at du som kunde kan velge blant et stort utvalg av produkter, alle med høy kvalitet og lang levetid. Om du ønsker kunstgress hjemme hos deg selv, eller i din lokale ballbinge er vi klar til å hjelpe deg. Har du noen spørsmål angående ditt prosjekt eller kunstgress generelt, så er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe til så godt vi kan.

Vi tilbyr også installasjonstjenester og samarbeider med flere anleggsgartnere rundt om i landet som kan hjelpe dere med grunnarbeider og eventuelt installasjon. Hos oss skal du finne det du er ute etter. Vi har flere produkter både til idrett, til lekeplassen, til hagen eller til terrassen. Vi prøver til enhver tid å lagerføre de mest populære typene slik at du kan få kunstgresset når du ønsker det.

I tillegg til selve kunstgresset leverer vi flere varianter av støtdempende underlag, installasjonsutstyr, innfyllsmateriale, samt lim og tape.

Safeplay AS driver også en egen nettbutikk for kunstgress, www.kunstgressbutikken.no. Her finner du alle våre hage- og terrassegress i 2 meters bredde. Kikk innom butikken og finn din favoritt i dag.

Vi har levert kunstgress til en rekke hager og terrasser. Se gjennom vårt galleri for mer inspirasjon eller les om hva andre skriver om vårt kunstgress (klikk på linkene nedenfor):

Dinside

NRK.no

H-avis.no 

Frankfurt Kunstgress til hage og terrasser

Frankfurt

Kunstgress london

London

Porto

Vilnius kunstgress til hage og terrasse

Vilnius