Playrite

 

MUGA lagt med Playrite Matchwinner velour

Et fargerikt underlag som har flere bruksområder. Bruk det på lekeplassen til å skape et unikt og fargesterkt underlag eller hva med å lage en Multi Use Game Area (MUGA) en flerbruksflate som er tilpasset flere idretter? Playrite Matchwinner Velour monteres på avrettet grus, asfalt eller over støtdempende matter, alt etter ønsket bruksområde.

 

Idrett/MUGA

Ballbinger har i en årrekke vært Norges mest brukte nærmiljøanlegg. Hva med å anlegge en aktivitetsflate som har en annen estetikk og oppmerking? Bruk Playrite Matchwinner Velour til å skape andre typer aktivitet og idrett. Andre fargevalg og oppmerking til andre og gjerne mer uformelle aktiviteter kan være med på å involvere både jenter og gutter i flere alderstrinn i aktiviteter.

Vil du lage en idrettsplass hvor man skal spille tennis eller basketball anbefaler vi at Playrite legges rett på drensasfalt for å sørge for optimal ballsprett. Skal man spille volleyball eller fotball vil en 18mm støtdempingsmatte øke komforten betraktelig.

Playrite er motstandsdyktig mot slitasje og hærverk og tåler har bruk over flere år.  Forventet levetid er 8-10 år. Playrite Matchwinner Velour er bygget opp av nylonfiber