Playrite Matchwinner Velour

Playrite Matchwinner Velour, klikk på bildet for å forstørre

 

Et fargerikt underlag som har flere bruksområder. Bruk det på lekeplassen til å skape et unikt og fargesterkt underlag eller hva med å lage en Multi Use Game Area (MUGA) en flerbruksflate som er tilpasset flere idretter? Playrite Matchwinner Velour monteres på avrettet grus, asfalt eller over støtdempende matter, alt etter ønsket bruksområde.

På lekeplassen

14 forskjellige farger gjør at du kan lage figurer, tall og kanskje monstre som stimulerer barnas lek og læring. Bokstaver og tall kan forhåndsbestilles og felles inn i underlaget. Med Playrite får du fleksibiliteten til å utforme et fargerikt og slitesterkt underlag som inspirerer til lek.

Ønsker du å bruke det som fallunderlag på lekeplassen må støtdempende matter legges under. Mattene gir støtdemping og vil gi barna et mykt underlag å leke på. Playrite er godkjent for fallhøyder inntil 3 meter og er i henhold til EN1177 normen og tilfredstiller kravene til universell utforming.

Idrett/MUGA

Ballbinger har i en årrekke vært Norges mest brukte nærmiljøanlegg. Hva med å anlegge en aktivitetsflate som har en annen estetikk og oppmerking? Bruk Playrite Matchwinner Velour til å skape andre typer aktivitet og idrett. Andre fargevalg og oppmerking til andre og gjerne mer uformelle aktiviteter kan være med på å involvere både jenter og gutter i flere alderstrinn i aktiviteter.

Vil du lage en idrettsplass hvor man skal spille tennis eller basketball anbefaler vi at Playrite legges rett på drensasfalt for å sørge for optimal ballsprett. Skal man spille volleyball eller fotball vil en 18mm støtdempingsmatte øke komforten betraktelig.

Playrite er motstandsdyktig mot slitasje og hærverk og tåler har bruk over flere år.  Forventet levetid er 8-10 år. Playrite Matchwinner Velour er bygget opp av nylonfiber

matchwinner velour, klikk på bildet for å forstørre