Be om et tilbud

Dersom du ønsker å utbedre sikkerheten på en lekeplass ved å legge fallunderlag, er det bare å ta kontakt. Men for at vi skal kunne gi deg et best mulig prisestimat, er det greit å ha tenkt gjennom de følgende punktene: 

  1. Størrelsen på området: Hvis du på forhånd vet hvor mange kvadratmeter underlag du trenger, kan vi lettere gi deg et riktig pristilbud. Dette trenger ikke være nøyaktige mål, men jo mer presise mål, jo bedre.
  2. Lokasjon: Hvor skal underlaget legges?
  3. Fargevalg: Tenk gjerne gjennom hvilke farger du ønsker på underlaget.
  4. Utforming og figurer: Her finnes det mange alternativer. Se noen alternativer til motiver her.
  5. Fallhøyde: Et fallunderlag skal kunne dempe fallet fra ulike lekeapparatene i ulike høyder. Det er derfor svært viktig at du vet hvor store fallhøyder du har der du ønsker å legge underlaget.


Lurer du på noe angående pris eller produkt, kontakt din lokale partner.

ROGALAND, Hordaland

Safeplay AS

Safeplay har agenturet på Playtop i Norge. Vi har levert fallunderlag til lekeplasser siden 2007 og er en av pionerene innenfor dette området i Norge. Safeplay er hovedkontoret og det er oss du kontakter dersom du har spørsmål som ikke våre lokale partnere kan svare på.

Telefon: 911 64 969
Postboks 86, 4298 Torvastad
Torvastadvegen 478, 4260 Torvastad

ØSTFOLD, OSLO, AKERSHUS, BUSKERUD, HEDMARK OG OPPLAND

Maskin og Uteiljø

Maskin og utemiljø as er et allsidig anleggsgartner-firma som utfører alt innenfor utemiljøsegmentet. Vi har bred kompetanse, en variert maskinpark og dyktige medarbeidere og leverer/forhandler alt av materiell/utstyr innenfor hageanlegg.
Les mer på www.maskinogutemiljo.no.

Telefon: 69 89 26 93
Trøgstadveien 82,
1850 Mysen

Aust-Agder

Oveland Utemiljø

Oveland Utemiljø AS utfører en rekke tjenester innen hageplanlegging og prosjektering, tømrerarbeid og bygging av lekeplasser. Vi har maskiner og utstyr for å gjøre jobben effektiv og fagkunnskap til å gjøre den riktig. Slå på tråden og snakk med oss!

Reiersølveien 131,
4820 Froland

Sentralbord: 37 03 82 10
anleggsgartner@oveland.no

Sogn og fjordane

Grønne Fingre

Grønne Fingre er eit gartnarfirma med hovudkontor i Florø. Vi kan tilby komplette løysingar for ditt uteområde i store delar av Sogn og Fjordane. Vi rettar oss både mot private hageeigarar, bedrifter og eigarar av offentlege uteområde.

Ta kontakt for ein uforpliktande prat, eller besøk oss gjerne på kontoret vårt i Kvartalet (Strandgata 42) i Florø!

Grønne Fingre AS
Kvartalet
Strandgata 42
6900 Florø

Telefon: 92 68 19 31
post@gronnefingre.no

Vest-Agder

Hagemiljø

Kaspar Strømme AS har i mange år jobbet med utomhus og hagearbeider. Ofte i forlengelsen av byggeprosjekter vi selv har utført, men stadig mer også som eget fag med egne oppdrag, gjennom HAGEMILJØ. Hvis du lar deg imponere av grøntområder på Sørlandet – det være seg parker eller private hager – så kan det godt være at det er vi som har trimmet hekken, beskåret trærne eller hatt ansvar for den fine stablesteinmuren.

Ove Brandsdal
T: 992 81 900
ob@hagemiljo.no

Barstølveien 17
4636 Kristiansand
T: 38 05 63 00

Vest-Agder

BST

I BST kan vi trygt si at vi har grønne fingre. Foruten mange års erfaring som leverandør av anleggsgartnertjenester, rendyrker vi i dag fagfeltet i en egen avdeling. Avdelingen for utemiljø består av dyktige medarbeidere med lang erfaring innenfor sine arbeidsområder. Kombinert med en genuin interesse for faget, har vi de beste forutsetningene for å gjøre deg som kunde fornøyd – både når det gjelder kvalitet og trivsel.

Rigetjønnveien 14
4626 Kristiansand

T: 970 86 102
sigurd@bst.no