Zaun

  Våre Zaun-ballbinger er transparente, og stjeler derfor ikke lys eller utsikt om man setter dem opp i tettbygde strøk, samtidig som de i en skolegård vil gi voksne innsyn i hva som skjer i ballbingen. De har svært lav støy på grunn av gummipakningene (EPDM), som blir brukt i innfestingen og er enkle å montere.

  Bingene leveres med paneler på 2,5 meter. Panelene kan festes enten på nedstøpte stolper, eller på overflatemonterte stolper. Du kan selv velge hvor stor ballbinge du ønsker, så tilpasser vi dette for deg.

  Ettersom bingen er satt sammen av paneler, kan enkeltpanel byttes ut dersom det skulle bli utsatt for hærverk. Bingene leveres i standard høyder på 1,2 m, 2 m og 3 m, men andre høyder kan leveres på forespørsel.

  Vi tilbyr også en rekke tilvalg som Super Rebound, Hockey Rebound, landhockeymål og basketballkorger. Standardfarger er svart og mørk grønn, men ønsker du noe spesielt, kan ballbingen lakkeres i den RAL-fargekoden du måtte ønske.

  Terje Hausken

  Har du spørsmål eller ønsker et tilbud på våre løsninger – ta gjerne kontakt med meg – så hører du fra meg så snart som mulig.

  Alle produkter

  Denne nettsiden bruker infokapsler til å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du dette.