Aluminiumskanter

Aluminiumens styrke ligger blant annet i at det er sterkt, fleksibelt, varig og ikke minst svært lett. Vekten på aluminium er en tredjedel i forhold til stål. Aluminium ruster heller ikke.

Asphalt Edge

Asphalt Edge er en produktrekke av fleksible L-formede kantavgrensninger i aluminium. En av de største ulempene med asfalt sammenlignet med betong og tegl er den myke kanten som lett glir ut. Med Asphalt Edge får du en sterk, uniform 90-graders kant til asfalt.

Den installeres raskt og enkelt, og gjør at arbeidet skiller seg ut og gir en flott «finish». Asphalt Edge føres i både svart og aluminium og kommer i flere forskjellige høyder. Kantene kommer i lengder a 2.44 meter.

Cleanline

Cleanline er en serie kanter som er typisk brukt i bolig- og parkområder. Den er godt tilpasset både kurver og rette linjer. Cleanline kommer i 3,2 mm tykkelse og 10,2 cm høyde. Den er tilgjengelig i 4 forskjellige farger.

Cleanline er designet med et unikt ankerfritt klikksystem for skjøter som eliminerer potensielt svake punkter. For fastmontering i grunnen brukes 12-toms låsekoplede aluminiumsankere som medfølger. Leveres i lengder fra 244 cm.

Terje Hausken

Har du spørsmål eller ønsker et tilbud på våre løsninger – ta gjerne kontakt med meg – så hører du fra meg så snart som mulig.

Alle produkter