Aluminiumskanter

  Aluminiumens styrke ligger blant annet i at det er sterkt, fleksibelt, varig og ikke minst svært lett. Vekten på aluminium, er kun én tredjedel av stål. Aluminium ruster heller ikke.

  Vi har to produkter, kalt Asphalt Edge og Cleanline.

  Asphalt Edge

  Asphalt Edge er en produktrekke av fleksible L-formede kantavgrensninger i aluminium. Én av de største ulempene med asfalt, sammenlignet med betong og tegl, er den myke kanten som lett glir ut. I motsetning, gir Asphalt Edge en sterk, uniform 90-graders kant til asfalt.

  Den installeres raskt og enkelt, og gjør at arbeidet skiller seg ut og gir en flott «finish». Asphalt Edge føres i både svart og aluminium og kommer i flere forskjellige høyder. Kantene kommer i lengder på 2,44 meter.

  Cleanline

  Cleanline er en serie kanter, som er typisk brukt i bolig- og parkområder. Den er godt tilpasset både kurver og rette linjer. Cleanline kommer i 3,2 mm tykkelse og 10,2 cm høyde. Den er tilgjengelig i 4 forskjellige farger.

  Cleanline er designet med et unikt ankerfritt klikksystem for skjøter, som eliminerer potensielt svake punkter. For fastmontering i grunnen brukes 12-tommers låsekoplede aluminiumsankere, som medfølger. Leveres i lengder fra 244 cm.

  Terje Hausken

  Har du spørsmål eller ønsker et tilbud på våre løsninger – ta gjerne kontakt med meg – så hører du fra meg så snart som mulig.

  Alle produkter

  Denne nettsiden bruker infokapsler til å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du dette.