Kunstgress til hage, terrasse og parker

Vi i Safeplay har i over 10 år levert kunstgress til hager, terrasser, og parker i hele landet. Vi kjøper kunstgress utelukkende hos europeiske produsenter, som vi har samarbeidet med i en årrekke. Alle våre typer til hager og parker, lagerføres i både 2 m og 4 m bredde, som gjør at vi kan sende gresset til deg hvis du ønsker det. Ta en kikk på våre modeller og se hvilken som passer best for deg.

Vi hjelper deg

Om du ønsker kunstgress hjemme hos deg selv, eller i din lokale ballbinge, er vi klar til å hjelpe deg. Har du noen spørsmål angående ditt prosjekt eller kunstgress generelt, tar du bare kontakt, så skal vi hjelpe til så godt vi kan.

 

Installasjon

Vi tilbyr installasjonstjenester og samarbeider med flere anleggsgartnere rundt om i landet, som kan hjelpe dere med grunnarbeider og eventuelt installasjon. Hos oss skal du finne det du er ute etter. Vi har flere produkter både til idrett, til lekeplassen, til hagen eller til terrassen. Vi prøver til enhver tid å lagerføre de mest populære typene, slik at du kan få kunstgresset når du ønsker det.

 

Tilbehør

I tillegg til selve kunstgresset, leverer vi flere varianter av støtdempende underlag, installasjonsutstyr, innfyllsmateriale, samt lim og tape.

 

Nettbutikk

Safeplay AS driver en egen nettbutikk for kunstgress, kunstgressbutikken.no. Her finner du alle våre hage- og terrassegress i 2 meters bredde. Kikk innom butikken og finn din favoritt i dag.

Det er forventet å komme en integrert nettbutikk i safeplay.no i løpet av 2020 – så hold utkikk!

Referanseprosjekter

Denne nettsiden bruker infokapsler til å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du dette.