We Go Round

Detaljer

Designnummer6221
Produktlinje
Freestanding Play
Aldersgruppe
2-12 år
Påkrevd område6,5 x 6,5 m
Vekt982 kg
Fallhøyde102 cm
Sikkerhetsstandard(er)
ASTMCPSC
NedgravingDirekte
Stolpemateriale
Aluminium

Kontakt oss

Terje Hausken

Har du spørsmål eller ønsker et tilbud på våre løsninger – ta gjerne kontakt med meg – så hører du fra meg så snart som mulig.

Nyttig å vite

Les om våre garantier og valgmuligheter

Farger

Video

Materialer

Garanti

Sertifikater

Video

Farger

46 fargepalleter

Vi tilbyr 46 forskjellige fargepaletter og hundrevis av fargekombinasjoner på lekeplassen som passer perfekt for å matche lekepersonligheten din.

Disse palettene er inspirert av natur, vitenskap, kunst og alt derimellom for å få lekeplassen din til å skille seg fra de andre. Hver farge oppfyller våre strenge standarder for falme-motstand, glansretensjon og holdbarhet.

Materialer

Galvanisert Stål

Landscape Structures bruker galvanisert stål. Alle deler i galvanisert stål har “Proshield finish” noes om gjør dem motstandsdyktige mot korrosjon, gir høy grad av UV stabilitet og liten grad av refleksjoner fra sol.

 

GripX

Grip X er et spesielt utviklet produkt for å øke gripeevne og sklimotstand. Det består av UV stabilisert HDPE som er tilpasset bruk ved sjøen. Det er enkelt å rengjøre og tåler godt belastningen fra tøffe klima.

 

Hot Dip Galvanisert Stål

Ved å dyppe hele stålkonstruksjonen I flytende zinc får man en kjemisk reaksjon hvor det dannes flere tynne lag av zinc utenpå stålet. Dette stålet får ikke bare et særegent utseende, men også uovertruffen motstandsdyktighet mot korrosjon. Skal du etablere en lekeplass I kystnære området er det dette belegget du skal ha.

 

Permalene®

Permalene produkter ser ny ut år etter år. Permalene ble introdusert i 1985 og er i dag i bruk iblant annet paneler, bord, håndtak og skilt. Permalene kjennetegnes av den svarte kjernen, som er av resirkulert materiale, og friske farger på hver side.

 

ProGuard™ Finish

Forskjell du kan se. Proguard er et særdeles slitesterkt materiale som blir brukt på alle kjettinger til blant annet huskestativ. Proguard er to ganger så motstandsdyktig mot korrosjon sammenlignet med vanlig galvanisert kjetting.

 

ProShield® Finish

ProShield ser fantastisk ut, men er også slitesterkt. ProShield er så god at den øker levetiden på lekeapparatene vesentlig. Apparatene primes før dev pulver lakkeres med Proshield, resultatet er bedre beskyttelse, lengre levetid og farger som holder seg fine over lang tid. Vi er veldig stolt av at noe som ser så bra ut også er med på å redusere korrosjon og sprekker og krever mindre vedlikehold. Vi gjenvinner epoxyen som er til overs slik at det blir minimalt med avfall.

 

Resirkulert Plast Tre-finish

Det ser ut som tre, men er laget av resirkulert plastikk. Det varer lengre og er enklere å rengjøre. Laget av 100% resirkulert HDPE som er UV stabilisert for å unngå at det utvider seg i solen.

 

Rotasjonsstøpt Polyethylene

Rotasjonsstøpt Polyethylene har både styrke og varighet, samtidig som det motstår sprekker, falming og flassing. Komponenter laget med rotasjonsstøpt polyethylene har doble vegger, innebygd sikkerhet og er enkle å montere.

 

Stålforsterket klatretau

Klatretau med stålforsterket kjerne gir deg mange år med trygghet, lek og moro. Tauene er laget av polyester og de har en kjerne av galvanisert stål. Disse slitesterke tauene holder godt på fargen og er motstandsdyktige mot hærverk.

 

SteelX®

SteelX® varer lenge og er ekstra sterke. Laget for å motstå de tøffeste påkjenninger og hærverk, SteelX er valget når du trenger ekstra styrke. SteelX er laget av ekstra tykt, laserskåret stål som deretter blir galvanisert og pulverlakkert med Proshield for den ultimate beskyttelsen mot vær, korrosjon og brann. SteelX blir brukt I paneler, tak, og mindre komponenter.

 

TenderTuff™-belegg

Brukes på husker, kjettinger, håndtak, hjul etc. Gir et fast grep og regulerer temperaturen. Leveres i 5 forskjellige farger.

 

Teksturert polyesterharpiks håndtak og fotfeste

Varige og enkle å gripe fatt i. Laget av UV stabil polyesterharpiks. Store nok til å sikre et godt tak når du klatrer.

 

Anodisert Aluminum

Anodisert aluminum skaper kalde, barnevennlige klatrepaneler. Panelene på Mobius® serien er laget av resirkulert, teksturert og anodisert aluminium. Denne rustfrie overflaten tar ikke opp sollys og gjør at overflaten er behagelig temperert selv om solen står rett på. Overflaten har godt grep, og er tilnærmet vedlikeholdsfri.

Garanti

100 år  Stolper i metall

Evos ™ stål stolper og buer har 100 års garanti mot svikt i konstruksjonen som et resultat av fabrikkasjonsfeil eller feil i materialer. Garantien dekker ikke naturlig slitasje som forekommer ved bruk.

 

15 år Alle deler i plastikk

Alle deler laget i HDPE eller stål (kjettinger er untatt) er dekket av en garanti mot konstruksjonssvikt som et resultat av svikt i materialer eller i fremstillingen av produktene.

 

10 år  Forsterket glassfiber

Produkter i glassfiberforsterket betong (GFRC) er dekket av garanti mot feil I materialer og I fremstillingen av produktene I inntil 10 år. Garantien dekker ikke små fliser eller små sprekker som kommer av vær og vind og normal slitasje.

 

8 år  Klatrenett og kabler

Klatrenett og klatrekabler er dekket av garanti mot svikt i materialer eller feil i produksjonen av klatrenettene.

 

3 år  Andre deler

For alle andre deler (huskeseter, kjettinger, stiger, vippedyr etc) er det en 3 års garanti mot korosjon, fabrikasjonsfeil eller naturlig forringelse.
Denne garantien dekker ikke hærverk, naturlig slitasje eller unormal bruk av produkter.

 

Kystnære strøk

For produkter montert i særlig kystnære strøk gjelder egne garantier.

Sertifikater

ASTM (American Society for Testing and Materials)

American Society for Testing and Materials, er en internasjonal standardorganisasjon som utvikler og publiserer frivillige konsensus tekniske standarder for et bredt spekter av materialer, produkter, systemer og tjenester. Alle Landscape Structure sine apparater er godkjent i henhold til ASTM-standarden for lekeapparater.

ISO 9001: 2000

Siden 2000 har Landscape Structures hatt en ISO9001 godkjenning. Et ISO 9001-sertifikat viser at ledelsessystemet for kvalitet er sertifisert etter standarden for god kvalitetsledelse og er funnet å være i tråd med den.

TÜV

TÜV er en sammenslutning av tyske selskaper som foretar sikkerhetskontroller på teknisk utstyr og godkjenner dette. Som regel dreier det seg om sikkerhetsstandarder som er fastlagt i lovverket som for eksempel EN1176 som er standarden for lekeplassutstyr. Alle apparater laget av Landscape Structures er bygget i henhold til denne standarden.

ISO 14001: 2004

Landscape Structures oppfyller kravene i Miljøstandarden ISO 14001:2004. Sertifiseringen gjelder alle fabrikker og viser at Landscape Structures med tilknyttede produksjonssteder har etablert, og følger, et miljøstyringssystem i samsvar med ISO-kravene.

Flere produkter

Leke- og aktivitetsapparater / PlayShaper

1185

Leke- og aktivitetsapparater / PlayShaper

1384

Leke- og aktivitetsapparater / PlayShaper

14

Leke- og aktivitetsapparater / PlayShaper

1727

Leke- og aktivitetsapparater / PlayShaper

1820

Evos / Leke- og aktivitetsapparater

1904

Evos / Leke- og aktivitetsapparater

1914

Leke- og aktivitetsapparater / PlayBooster

2013

Evos / Leke- og aktivitetsapparater

2120

Evos / Leke- og aktivitetsapparater

2348

Evos / Leke- og aktivitetsapparater

2350

Leke- og aktivitetsapparater / PlayShaper

2412

Denne nettsiden bruker infokapsler til å forbedre din opplevelse. Ved å fortsette å bruke nettsiden, godtar du dette.