Adventure Golf

Adventuregolf er en videreføring av minigolf. De gamle kassene er tatt bort og blitt erstattet med tematiske kulisser og vakkert landskap. En Adventuregolf bane passer perfekt på campingplasser eller i tilknytning til en golfbane hvor en ønsker å øke rekrutteringen. Det er valgfritt hvor mange hull en ønsker på banen, men det mest vanlige er 9, 12 eller 18 hull. Området bør være minst 500m², men det mest idelle er fra 800-2000m². Vi i Safeplay har designet og laget det som mest sannsynlig er Europas største Adventuregolf-anlegg. Området er på nærmere 6000m2 fordelt på 3 forskjellige baner, hver med sitt eget unike tema. Til dette anlegget på Karmøy kommer det hvert år rundt 20.000 spillere.

Har du et område som kan være aktuelt for en adventuregolfbane så kontakt oss så kan vi være med å hjelpe deg videre i prosessen. Vi er med fra design til ferdig produkt. Vi er også stadig på jakt etter lokasjoner og partnere for å utvide vårt Familiepark-konsept.

Ta kontakt med oss så kan vi sammen se på muligheter for et samarbeid med tanke på drift av anlegget.

Terje Hausken

Har du spørsmål eller ønsker et tilbud på våre løsninger – ta gjerne kontakt med meg – så hører du fra meg så snart som mulig.

Alle produkter